De nazorg serie speciaal voor de gelaserde huid

Belangrijke tips voor de eerste periode na de laserbehandeling:
Breng direct na de behandeling aan op de gelaserde huid.

Zorg ervoor dat je huid niet uitdroogt, want zo voorkom je korstvorming (en jeuk).

Laat de huid niet week worden. In bad gaan en lang douchen moet je echt even laten.

Is de huid gevoelig (voelt het strak aan)? Breng dan gedurende de dag regelmatig wat crème aan. Je zult merken dat je huid snel prettiger aanvoelt.

Gebruik in ieder geval de eerste twee tot drie dagen na de behandeling.

Heb je blaasjes of blaren, wacht dan met smeren! Ga pas smeren als de blaar helemaal ingedroogd is.

Een snel herstel van de huid
In de eerste 72 uur na de laserbehandeling is de huid rood en soms wat opgezet. Meestal worden deze ontstekingssymptomen na zo’n 3 dagen een stuk minder. Als je ziet dat de huid er beter uitziet (en aanvoelt), begin dan met de TattooMed Laser Aftercare L2 Skin Repair. Deze verzorgende crème kun je een aantal keer per dag op de huid aanbrengen. De jeuk neemt af en de huid krijgt nu extra vocht toegediend. Na zo’n 21 dagen is de huid, met de hulp van deze lotion, weer zo goed als hersteld.

Drie belangrijke tips voor in de herstelfase van de huid:
Bescherm je huid tegen UV-straling, warmte en vocht.

Breng een aantal keer per dag aan.

Bedek de behandelde huid niet met pleisters of verband.

Belangrijke tips voor de eerste periode na de laserbehandeling: Breng direct na de behandeling aan op de gelaserde huid. Zorg ervoor dat je huid niet uitdroogt, want zo voorkom je korstvorming (en jeuk). Laat de huid niet week worden. In bad gaan en lang douchen moet je echt even laten. Is de huid gevoelig (voelt…

Belangrijke tips voor de eerste periode na de laserbehandeling: Breng direct na de behandeling aan op de gelaserde huid. Zorg ervoor dat je huid niet uitdroogt, want zo voorkom je korstvorming (en jeuk). Laat de huid niet week worden. In bad gaan en lang douchen moet je echt even laten. Is de huid gevoelig (voelt…

Leave a Reply

Your email address will not be published.