Blackout Tattoos – Alles over deze minimalistische tattoo trend

Je ziet ze steeds vaker in de scene, maar ook gewoon op straat, deze blackout tattoos. Grote delen van de huid zijn heel gelijkmatig met een extra diepe kleur zwart getatoeëerd. Doordat de kleur zo intens is geeft het de drager een aparte en beetje sombere look. Hoe deze tattoo trend zich ontwikkelt vertellen we in deze blog, die helemaal over blackout tattoos gaat.

Niet geschikt voor tere poppetjes
Als je een blackout tattoo wilt, dan moet je tegen een stootje kunnen. Deze pikzwarte tattoo motieven zijn vooral populair als cover up in combinatie met een geometrisch ontwerp.

Wie voor een blackout tattoo kiest laat daarmee toewijding aan deze vorm van body art zien. Kleine teksten en grappige motieven krijgen bijna iets kinderachtigs als je er een blackout tattoo naast ziet.

Met het zwart maken van een groot stuk huid gaat pijn en geduld gepaard, maar dat is logisch. Om ervoor te zorgen dat zo’n grote tattoo snel en gelijkmatig heelt en er geen vlekken in komen, doe je er goed aan om de wond te verzorgen.
Een tattoo is tenslotte een wond die je goed moet verzorgen. Het juiste verzorgingsproduct helpt jouw huid op een verantwoorde manier te herstellen.

Daarnaast is het belangrijk dat je de diepzwarte huid, ook op regenachtige dagen als de zon niet schijnt, beschermt tegen UV-straling.

Je ziet ze steeds vaker in de scene, maar ook gewoon op straat, deze blackout tattoos. Grote delen van de huid zijn heel gelijkmatig met een extra diepe kleur zwart getatoeëerd. Doordat de kleur zo intens is geeft het de drager een aparte en beetje sombere look. Hoe deze tattoo trend zich ontwikkelt vertellen we…

Je ziet ze steeds vaker in de scene, maar ook gewoon op straat, deze blackout tattoos. Grote delen van de huid zijn heel gelijkmatig met een extra diepe kleur zwart getatoeëerd. Doordat de kleur zo intens is geeft het de drager een aparte en beetje sombere look. Hoe deze tattoo trend zich ontwikkelt vertellen we…

Leave a Reply

Your email address will not be published.